Loading...

Test results number 474

; subjects: ; with 10 questions; at 10 minutes; finish 06/04/2019 | 22:42:16
Point 100 Point limit 100
Fullname Riley clouds Birthday
Subjects Number of questions 10
At 10 minute Finish 06/04/2019 | 22:42:16

Exam Question List:

Question 1.

Which answer expresses the meaning of the specified word best?

reassuring

(A)

compassionate

(B)

comforting

(C)

explanatory

(D)

meddlesome

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 2.

Which number logically follows this series?

4     6     9     6     14     6      ...

(A)

6

(B)

17

(C)

19

(D)

21

(E)

25

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 3.

Figure series

Which of the figures in the bottom row should logically be in the spot of the question mark in the top row?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 4.

Syllogism

Which conclusion follows from the statements with absolute certainty?

  1. None of the stamp collectors is an architect.
  2. All the drones are stamp collectors.
(A)

all stamp collectors are architects

(B)

architects are not drones

(C)

no stamp collectors are drones

(D)

some drones are architects

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 5.

Cube

What does the resulting cube look like if you fold this cube together?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 6.

Calculation

What is the correct answer to the following problem.

Tom has a new set of golf clubs. Using a club 8, the ball travels an average distance of 100 meters. Using a club 7, the ball travels an average distance of 108 meters. Using a club 6, the ball travels an average distance of 114 meters. How far will the ball go if Tom uses a club 5?

(A)

122 meters

(B)

120 meters

(C)

118 meters

(D)

116 meters

(E)

114 meters

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 7.

Antonym

Which answer expresses the meaning opposite of that of the specified word best?

tough

(A)

cowardly

(B)

starch

(C)

strong

(D)

tender

(E)

masculine

Answer: D (True)     detail     Report errors

Question 8.

Analogy

Which word(s) can logically replace the question mark?

Water is to a pipe as ? is to a wire.

(A)

cord

(B)

electricity

(C)

heat

(D)

gas

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 9.

Meaning of a word

Which of the meanings is the best fitting for the specified word?

displeasure

(A)

injustice

(B)

complaint

(C)

futile

(D)

sin

(E)

discord

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 10.

Composed figure

Which of the below figures can be composed from the loose parts?

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: D (True)     detail     Report errors

100 point / 100
Question 1    Question 2    Question 3    Question 4    Question 5    Question 6    Question 7    Question 8    Question 9    Question 10   
 

News of Scholarship

New test multiple-choice

Loading...
iMathTest - GMAT, Math practice test. Copyright © 2017 - 2018. All rights reserved