Loading...

Test results number 477

; subjects: ; with 10 questions; at 15 minutes; finish 20/04/2019 | 19:31:28
Point 40 Point limit 100
Fullname nancy alsayyed Birthday
Subjects Number of questions 10
At 15 minute Finish 20/04/2019 | 19:31:28

Exam Question List:

Question 1.

Kendra does all her banking using an ATM. She has $465.10 in her account. She makes the following transactions:

• Deposits her pay cheque for $225.35

• Pays bills of $35.15 and $60.23

• Withdraws $125 cash

What is her closing balance?

(A)

$720.07

(B)

$470.07

(C)

$460.13

(D)

$210.13

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 2.

Simplify: \(1\over x\) + \(3\over x\); x \(\neq\) 0

(A)

\(4\over x\)

(B)

\(4\over 2x\)

(C)

\(3\over 2x\)

(D)

\(3\over x^2\)

Answer: A (True)     detail     Report errors

Question 3.

A line segment with length \(\sqrt{65}\) has one endpoint at (3, 9) . The other endpoint is at (-4, y) . Determine a value of y.

(A)

1

(B)

5

(C)

9

(D)

17

Answer: A (False)     detail     Report errors

Question 4.

John made the following purchases at Joe’s cycles: $25.88, $14.26, $60.00. How should he complete line A on his cheque? (Do not include taxes.)

(A)

one hundred____14

(B)

one hundred one____40

(C)

one hundred four____14

(D)

one hundred fourteen____xx

Answer: A (True)     detail     Report errors

Question 5.

Solve for y in the following system of equations:

x - y = -1

3x + 5y = 21

(A)

2

(B)

3

(C)

9

(D)

12

Answer: A (False)     detail     Report errors

Question 6.

The restaurant’s average profit over a five-day period was $254.55. In the first four days, the profits were $238.75, $272.50, $189.00 and $308.25. What was the profit made on the fifth day?

(A)

$252.13

(B)

$252.61

(C)

$253.34

(D)

$264.25

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 7.

The side view of a roof is shown in the diagram below.

What is the width, x, of the roof?

(A)

2.7 m

(B)

4.7 m

(C)

9.4 m

(D)

10.7 m

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 8.

Simplify for all permissible values : \(y^2 - 5x + 6\over 2y^2 - 7y + 6\)

(A)

\(y - 3\over 2y - 3\)

(B)

\(y - 2\over 2y - 3\)

(C)

\(y - 5\over 2y - 7\)

(D)

\(-5y + 6\over -7y + 8\)

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 9.

An interior designer cuts a 14 m rope into 20 equal pieces. Calculate the length of each piece.

(A)

0.7 cm

(B)

1.4 cm 

(C)

70 cm

(D)

140 cm

Answer: D (False)     detail     Report errors

Question 10.

Terrance tracked an investment using this table.

What amount of interest is earned in Year 3?

(A)

$93.90

(B)

$210.61

(C)

$464.89

(D)

$4039.89

Answer: B (True)     detail     Report errors

40 point / 100
Question 1    Question 2    Question 3    Question 4    Question 5    Question 6    Question 7    Question 8    Question 9    Question 10   
 

News of Scholarship

New test multiple-choice

Loading...
iMathTest - GMAT, Math practice test. Copyright © 2017 - 2018. All rights reserved