Loading...

Test results number 480

; subjects: ; with 15 questions; at 20 minutes; finish 25/04/2019 | 19:19:55
Point 66.7 Point limit 100
Fullname Dominic Wong Birthday
Subjects Number of questions 15
At 20 minute Finish 25/04/2019 | 19:19:55

Exam Question List:

Question 1.

Which number should come next in the series?

1 - 1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13

(A)

8

(B)

13

(C)

21

(D)

26

(E)

31

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 2.

If you rearrange the letters "CIFAIPC" you would have the name of a(n):

(A)

City

(B)

Animal

(C)

Ocean

(D)

River

(E)

Country

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 3.

Which is the missing section?

(A)

A

(B)

B

(C)

C

(D)

D

(E)

E

(F)

F

Answer: D (False)     detail     Report errors

Question 4.

What figure should replace the question mark?

25 29 33 37 41 ?

(A)

44

(B)

43

(C)

46

(D)

45

(E)

42

Answer: D (True)     detail     Report errors

Question 5.

Which diagram results from folding the diagram on the left?

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: A (True)     detail     Report errors

Question 6.

Which number logically follows this series?

4     6     9     6     14     6      ...

(A)

6

(B)

17

(C)

19

(D)

21

(E)

25

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 7.

6, 20, 62, 188, ? 188*3+2= 

(A)

564

(B)

566

(C)

568 

(D)

600

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 8.

Ralph likes 25 but not 24; he likes 400 but not 300; he likes 144 but not 145. Which does he like:

(A)

10

(B)

50

(C)

124

(D)

200

(E)

1600

Answer: E (True)     detail     Report errors

Question 9.

Gary has only forty-eight dollars, but he can buy a bicycle that costs one hundred twenty dollars, (disregarding tax) if he borrows fifty-seven dollars from Jane and fifteen dollars from Jill.

(A)

True

(B)

False

(C)
(D)

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 10.

Which number should come next in the series

1, 3, 6, 10, 15,

(A)

8

(B)

11

(C)

24

(D)

27

(E)

21

Answer: E (True)     detail     Report errors

Question 11.

Divide 40 by half and add ten. What is the answer?

(A)

20

(B)

80

(C)

30

(D)

90

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 12.

How many four sided shapes does this diagram have?

(A)

5-10

(B)

11-15

(C)

16-20

(D)

21-25

(E)

26-30

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 13.

Select the figure which is the odd one out?

(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 14.

Which one of the Rubik's cube below can be part of the sequence?

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 15.

Which one of the sets of letters below can be arranged into a five letter English word.

(A)

A T R U N

(B)

P O D E B

(C)

R N A S L

(D)

M O H A T

(E)

E T L R N

Answer: C (True)     detail     Report errors

66.7 point / 100
Question 1    Question 2    Question 3    Question 4    Question 5    Question 6    Question 7    Question 8    Question 9    Question 10    Question 11    Question 12    Question 13    Question 14    Question 15   
 

News of Scholarship

New test multiple-choice

Loading...
iMathTest - GMAT, Math practice test. Copyright © 2017 - 2018. All rights reserved