Loading...

Test results number 481

; subjects: ; with 15 questions; at 15 minutes; finish 25/04/2019 | 21:13:00
Point 13.3 Point limit 100
Fullname Kathleen Lyons Birthday
Subjects Number of questions 15
At 15 minute Finish 25/04/2019 | 21:13:00

Exam Question List:

Question 1.

Use the diagram below to answer the question.


Which shape best represents the 2-dimensional shape formed by the slice made by the plane through the vertices of the cube shown?

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 2.

A school is designing two parking lots. The design for the first parking lot is shown below.
First Parking Lot Design


The second parking lot is being designed so that its perimeter is \(3\over4\) of the perimeter of the first parking lot. The perimeter of the second parking lot can be represented by the expression shown below. 

\({3\over4}(2(2+4k)+2(3+{3\over2k}))\)
Which other expression also represents the perimeter of the second parking lot? 

(A)

\({15\over2}+{33\over44}k\)

(B)

\({15\over2}+11k\)

(C)

\(9+9k\)

(D)

\(10+11k\)

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 3.

Use the diagram below to answer the question.

Which solid figure has exactly twice the volume, in cubic units, as the solid figure shown above?

(A)

(B)

(C)

(D)

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 4.

Amy knits \(1\over10\) of a scarf in \(4\over5\) of an hour. What fraction of a scarf can Amy knit in 1 hour?
 

(A)

\(1\over5\) of a scarf

(B)

\(1\over8\) of a scarf

(C)

\(9\over20\) of a scarf

(D)

\(2\over25\) of a scarf

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 5.

Midori cleans the hamster cage every 7 days, brushes the dog every 9 days, and cleans the frog aquarium every 6 days. If Midori does all three today, how many days will pass before Midori takes care of all three of these pets on the same day again? 

(A)

It will be 9 days

(B)

It will be 63 days

(C)

It will be 126 days

(D)

It will be 42 days

Answer: A (False)     detail     Report errors

Question 6.

Divide. Estimate to check whether the answer is reasonable. 306 ÷ 3.4 

(A)

–90 

(B)

–900

(C)

90

(D)

9

Answer: A (False)     detail     Report errors

Question 7.

At a large farm, a bag of onions weighs 25 pounds. If a wheelbarrow can carry up to 500 pounds, what is the greatest number of bags the wheelbarrow can carry?

(A)

22

(B)

20

(C)

30

(D)

25

(E)

18

Answer: B (True)     detail     Report errors

Question 8.

The darts target is given below. When one dart is thrown, what is the probability that one dart hits a factor of 6? 

(A)

\(1\over4\)

(B)

\(2\over3\)

(C)

\(3\over4\)

(D)

\(5\over6\)

(E)

\(1\over3\)

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 9.

If Ian is rolling a fair die, how many times would he predict 4 or greater than 4 would be rolled after 114 rolls?

(A)

57

(B)

19

(C)

95

(D)

38

(E)

76

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 10.

Statistics can be used to gain information about a ____________ by examining a ____________ of the population. What are two words in order that go on the line?

(A)

population, sample

(B)

population, data

(C)

data, result

(D)

sample, data

(E)

result, data

Answer: B (False)     detail     Report errors

Question 11.

What is the constant of proportionality related to the number of pages of book Thomas has read per day?

Number of pages 35 63
Number of days 5 9
(A)

35

(B)

8

(C)

6

(D)

7

(E)

10

Answer: E (False)     detail     Report errors

Question 12.

The cost of 29 movie tickets is $203. How much does each ticket cost?

(A)

$7.4

(B)

$6.9

(C)

$7.1

(D)

$7

(E)

$7.5

Answer: C (False)     detail     Report errors

Question 13.

Which of the followings has the same quotient as 7.41÷1.7?

(A)

741÷1.7

(B)

741÷17

(C)

741÷17×1000

(D)

741÷17÷1000

(E)

74.1÷17

Answer: D (False)     detail     Report errors

Question 14.

Which of the followings does not form a proportion with "9 cakes for 5 cups of sugar"?

(A)

4.5 cakes for 2.5 cups of sugar

(B)

18 cakes for 10 cups of sugar

(C)

5 cakes for 9 cups of sugar

(D)

13.5 cakes for 7.5 cups of sugar

(E)

16.2 cakes for 9 cups of sugar

Answer: C (True)     detail     Report errors

Question 15.

Fred wanted to enlarge a photo that is 8 inches wide and 11 inches long to make a large poster. If the sizes of the photo and the poster are in a proportional relationship and the width of the poster is 56 inches, what is the area of a poster in square inches?

(A)

266

(B)

133

(C)

4389

(D)

4368

(E)

4312

Answer: A (False)     detail     Report errors

13.3 point / 100
Question 1    Question 2    Question 3    Question 4    Question 5    Question 6    Question 7    Question 8    Question 9    Question 10    Question 11    Question 12    Question 13    Question 14    Question 15   
 

News of Scholarship

New test multiple-choice

Loading...
iMathTest - GMAT, Math practice test. Copyright © 2017 - 2018. All rights reserved